Over Numisol

Dé partner voor brandwerende applicaties

Vanuit de isolatiebedrijven Filius Isolatietechniek en Numisol is, door de toenemende vraag naar het uitvoeren van brandwerende afdichtingen, Numisol Brandwerende Applicaties in het leven geroepen. Met dit bedrijf hebben wij ons verder gespecialiseerd in brandwerende afdichtingen. 

Van het een komt het ander

Over de jaren hebben we onze expertise verder uitgebreid naar brandwerende staalbekleding en coating, vlamschermen, brandwerende deuren, kozijnen en plafonds etc. Zo kunnen wij indien gewenst een totaalpakket van brandwerende maatregelen aanbieden, waardoor u volledig ontzorgd wordt. Ook kunnen wij brandwerende werkzaamheden en isolatiewerkzaamheden combineren, waardoor het werk sneller, efficiënter en in de juiste volgorde kan worden uitgevoerd.

Numisol Brandwerende Applicaties is zowel actief in de nieuwbouw als in de bestaande bouw. Wij werken in opdracht van onder meer aannemers, installateurs en overheden. In alle gevallen geldt dat wij werken volgens de prestatie-eisen zoals opgenomen in het Bouwbesluit of op advies van de brandweer. Wij staan voor u klaar voor kleine werkzaamheden en reparaties, maar indien nodig kunnen wij opschalen waardoor we ook middelgrote en grote projecten kunnen uitvoeren.

Korte lijnen

Numisol is groot geworden door klein te blijven, waardoor u bij ons steeds met dezelfde mensen te maken heeft en de lijntjes kort zijn. Mede hierdoor hebben wij al met vele klanten een langdurige vertrouwensrelatie opgebouwd, die een informele werkwijze mogelijk maakt waarbij zeer snel geschakeld en actie ondernomen kan worden.

Wij doen ons werk met plezier, en zullen er dan ook alles aan doen om uw projecten op tijd en voorzien van de juiste documentatie op te leveren, waarbij kwaliteit altijd voorop staat. Hiermee maken wij voor u het verschil!

Ons kernteam

Gerard

Eigenaar / Directeur

Simon

Vakspecialist

Iris

Secretaresse

Zie ook onze andere werkzaamheden: