Inspectie en advies

Wij staan voor u klaar

U wilt uw gebouw maximaal beveiligen tegen brand. Of het nu om nieuwbouw gaat of bestaande bouw, de specialisten van Numisol Brandwerende Applicaties staan voor u klaar om u geheel vrijblijvend te adviseren.

From scratch

In geval van nieuwbouw gaan we graag al tijdens de ontwikkelingsfase met u rond de tafel, zodat we u optimaal kunnen adviseren en begeleiden. Brandveiligheid heeft betrekking op vrijwel alle onderdelen van een gebouw, zoals deuren, wanden, plafonds, staalconstructies, doorvoeringen van installaties, en vereist daarom een integrale aanpak en samenwerking tussen de verschillende partijen. Het heeft geen zin een sparing rond een doorvoering brandwerend af te dichten als de wand zelf niet voldoende brandwerend is uitgevoerd.

Door al in de ontwerpfase rekening te houden met de benodigde brandwerende maatregelen, door bijvoorbeeld de juiste sparingsgrootte te kiezen voor doorvoeringen of voldoende ruimte te laten voor brandwerende bekleding, kan het werk correct en efficiënt worden uitgevoerd. Graag worden wij daarom al in een vroeg stadium bij uw project betrokken om u hierin geheel vrijblijvend te adviseren en een passende aanbieding te doen.

Een gebouw is nooit af

Ook nadat een gebouw eenmaal opgeleverd en in gebruik genomen is moet de brandveiligheid op orde blijven. Brandscheidingen worden regelmatig doorbroken ten behoeve van nieuwe kabels en leidingen, de nieuwe sparingen moeten uiteraard weer vakkundig worden afgedicht. Ook bij een verbouwing moeten de nodige brandwerende maatregelen worden getroffen.

De techniek staat niet stil, dat geldt ook voor de materialen die bij brandwerende maatregelen worden toegepast. Daarnaast wordt de regelgeving omtrent brandveiligheid steeds verder aangescherpt waardoor het nodig kan zijn uw gebouw van tijd tot tijd een ‘update’ te geven.

Wij komen wij graag bij u langs om de situatie te beoordelen en u te adviseren over de juiste oplossingen.

Contact

Heeft u vragen of wilt u gebruik maken van een van onze diensten? Neem dan direct contact met ons op.

Andere diensten

Afdichten en logboek

Staalbescherming

Overige werkzaamheden